Fabriek BMW & Skoda

Groepen

Groepen

Wat houdt dit arrangement in?

Het arrangement met een bezoek aan de fabrieken van BMW en Škoda is te boeken voor groepen vanaf 8 personen. Wij verzorgen complete (meerdaagse) arrangementen voor groepen naar de fabriek, waarbij gebruik kan worden gemaakt van een luxe touringcar vanaf de door u gewenste locatie. Daarnaast kunt u aangeven of er een overnachting en/of diner geregeld moet worden. In de fabrieken van BMW en Škoda krijgt de groep inzicht in het productieproces van de autofabrikanten door een rondleiding. Daarnaast wordt er van alles verteld over de geschiedenis van de bedrijven en de modellen die de revue gepasseerd zijn. Dit arrangement vormt een absolute aanrader voor liefhebbers van BMW en Škoda.

Dag 1
Per comfortabele touringcar  vertrekken we vanaf uw opstapplaats, en rijden we richting het oosten van Duitsland naar de plaats Leipzig. In Leipzig aangekomen, rijden we naar ons hotel waar we 1 nacht zullen verblijven. Nadat de kamers zijn verdeeld en u zich heeft kunnen opfrissen gebruiken we het diner in het hotel. De rest van de avond is vrij te besteden.

Dag 2
Na het uitgebreide ontbijt, rijden we met onze touringcar naar de eerste excursie van vandaag: een bezoek aan de BMW Fabriek. Hier krijgen we een uitgebreide rondleiding o.l.v. een Duitstalige gids. Nadat u al dit moois heeft gezien staat er een uitstekende lunch voor u klaar. Na de lunch stappen we weer in onze luxe touringcar en rijden door naar de hoofdstad van Tsjechië, Praag.
Aangekomen in Praag rijden we eerst naar het hotel om onze spullen weg te brengen. Als we ons opgefrist hebben rijden we naar het centrum van Praag. Hier stappen we aan boord van de rondvaartboot voor een tocht over de Moldau waar ook het diner wordt geserveerd. Na de rondvaart kunt u kiezen om met de bus mee terug te rijden naar het hotel of op eigen gelegenheid het centrum van Praag in te gaan.

Dag 3
Na het ontbijt staat de touringcar weer voor u klaar voor een bezoek aan de Skoda fabriek. Hier krijgt u zicht op het productieproces van deze auto’s. We worden ontvang als VIPS. Bij aankomst staat koffie met gebak klaar. O.l.v. de gids stappen we in de wereld van Skoda, na de rondleiding staat de lunch voor u klaar. Na de lunch stappen we weer in onze luxe touringcar. We rijden richting de Praagse Burcht. Hier ontmoeten we onze Nederlandssprekende gids. U wandelt met de gids door de Praagse Burcht en u ziet o.a. de Ridderzaal en de Kathedraal. We eindigen onze wandeling t.h.v. de Karelsbrücke. Uiteraard genieten we ’s avonds weer van een heerlijk diner in de stad Praag.

Dag 4
Vandaar rijden we na het ontbijt richting Terezín. Terezin was in de Tweede Wereldoorlog de tot concentratiekamp en getto veranderde Tsjechische vestingstad Theresienstadt. Theresienstadt was vooral een doorgangskamp voor Joden die meestal spoedig naar Auschwitz-Birkenau of andere vernietigingskampen werden gestuurd. U krijgt olv een Duits- of Engelstalige gids een rondleiding door het voormalige concentratiekamp. Na deze rondleiding rijd onze chauffeur u richting Wolfsburg. Waar we na aankomst bij ons hotel gebruik maken van een heerlijk diner. De rest van de avond kunt u vrij besteden.

Dag 5
Na het ontbijt rijden we naar Autostadt. Autostadt is het centrum van beleving en mogelijkheden van het Volkswagen concern. Zo zijn er het Audi paviljoen, Seat paviljoen, Skoda paviljoen, Volkswagen paviljoen en niet te vergeten het Porsche-,Lamborghini- en Bentley paviljoen. In het Zeithaus ziet u een mooie verzameling auto’s van vroeger tot nu. Bij aankomst in Autostadt staat de gids op ons te wachten om u mee te nemen voor een tour door Autostadt. Na deze tour is het tijd geworden voor de lunch. Na de lunch rijd onze chauffeur u weer richting Nederland, waar u weer netjes wordt gebracht naar uw opstapplaats

Eventueel bij te boeken

  • Luxe touringcar
  • Overnachting(en)
  • Diner
  • Bezoek aan Leipzig
  • Rijden op een Segway door Leipzig
  • Rondvaart over de Moldau
  • Bezoek aan de Praagse Burcht

Prijs

Op aanvraag

Aanvraagformulier

=

Individu
Algemeen