Zojuist teruggekeerd uit München wil ik je heel graag meedelen dat de dagen daar in alle opzichten zijn geslaagd!! Alles wat Fabrieksuitje ons geregeld had klopte perfect. Het hotel was een hele plezierige ervaring en zeker de juiste keuze. Wij zijn door de mensen van BMW buitengewoon vriendelijk ontvangen en zij hebben hun best gedaan om er voor ons een prettige en vooral leerzame middag van te maken. BMW Welt heeft alle verwachtingen overtroffen! Één groot kunstwerk waar men trots op kan zijn.  Samengevat, kunnen we hier nog heel lang van nagenieten!  Het heerlijke bier en het voortreffelijke eten niet te vergeten, bedankt Hans Stoltz

 

Ordina Nieuwegein

Bezoek VW Emden en Meyer Werft .Prima organisatie. Bezoekprogramma wordt goed uitgevoerd. en zorgt ook voor teambuilding met de collega's. Jim Hotie

Top familieweekend!

Het fabrieksuitje Mercedes en Becks bierbrouwerij gecombineerd met stadswandeling in Bremen was ronduit een groot succes. Echt super geregeld, we hebben genoten!
Claudia van Eck

AON -Carla Louwerens

Fabrieksuitje Bremen met 85 leden van de B.C.T.V. Cor Heek heeft alles keurig geregeld, excursies prima, met name die van Mercedes werd door iedereen als zeer interessant gevonden. Hotel ook keurig, goed centraal gelegen, paar kleine incheck problemen maar ook door Cor prima en snel opgelost, restaurant ook prima alles verzorgd, al met al zeker een aanrader!

Gelita Nederland B.V.

25 maart hebben we met een groep van 25 personen een bezoek gebracht aan de Meyer Werft  en Hooghoudt in Groningen , dit alles afgesloten met een heerlijk diner,we hebben een mooie dag gehad en beleeft. Cor bedankt!!

Hogeschool Windesheim Zwolle

Samen met een groep Logistiek en Economie studenten zijn wij naar Bremen en Beck’s Bierbrouwerij gegaan. Hoewel wij een keer van datum moesten veranderen, vond Cor dit geen probleem. Heel fijn dat Cor zo flexibel is. Ook was voor Cor geen vraag te gek. De rondleiding was interessant en heeft onze verwachtingen overtroffen. Bedankt voor alles! L.M.Martens

Bezoek aan Lamborghini in Italië

Samen met mijn zoon Philip heb ik als cadeau voor zijn 40ste verjaardag een bezoek gebracht aan de Lamborghini fabriek in Sant’Agata Bolognese. Wij waren daar op donderdag- en vrijdag 13 – 14 oktober 2016. Donderdagochtend vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Bologna gevlogen. Vanaf het vliegveld snel onze bagage in het hotel gebracht zodat we op ons gemak richting Maranello konden rijden. Daar hebben we ‘s middags het Ferrari museum bezocht. Dat is een echte aanrader, prachtig en zeer indrukwekkend. Een professionele rondleiding door een aardige, goed Engels sprekende dame. De vrijdag stond geheel in het teken van Lamborghini. ‘s- Morgens werden we opgehaald en reden door de stromende regen richting Sant’Agata Bolognese. Eerst hebben we het Lamborghini museum bezocht en direct daarna mochten we de indrukwekkende productie bekijken. Dan zie je pas dat auto’s bouwen een ambacht is, iedere auto wordt compleet met de hand gebouwd. Het hoogtepunt van de dag was een rit met een Lamborghini. Wij dachten aanvankelijk dat we niet zelf mochten rijden. dat bleek toch even anders te zijn. Onafhankelijk van elkaar hebben we ruim een half uur achter het stuur gezeten van een nagenoeg nieuwe Lamborghini Huracan. Alleen het motorgeluid van deze 10 cilinder auto met een vermogen van ruim 500pk is al een belevenis op zich. De Lamborghini testrijder heeft ons uitstekend begeleid en was op de provinciale weg een professionele gids voor ons. We willen hierbij Cor bedanken voor zijn inzet van deze reis een groot succes te maken. Philip en ik hebben genoten van alles wat we hebben gezien en beleefd. Alles was tot in de puntjes geregeld, iedereen was op tijd (haast ondenkbaar in Italië) en de 2 dagen zijn omgevlogen. Karel Heij

Ondernemersvereniging TOPinuwregio.nl uit Renkum

Met 52 deelnemers, via fabrieksuitje.nl, de Meyer Werft in Papenburg bezocht. Alles maar dan ook alles was tot in de puntjes verzorgd! De hele aanloop naar de dag zelf is perfect verlopen. Fijne en correcte communicatie per mail en telefoon met Cor. Zowel de comfortabele touringcar van chauffeur Matthijs als de hele rondleiding van Jos en Annie bij Meyer waren TOP! Ook het dinnerbuffet ter afsluiting bij Olle-Rheen viel bij de deelnemers in zeer goede aarde! Gezien de vele positieve reacties gaan wij zeker vaker gebruik maken van de diensten van Cor en Matthijs!

Vriendelijke groeten, Bestuur en leden, TOPinuwregio.nl

Fabriekstour Mercedes-Porsche-Audi -BMW

Twee weken geleden hebben mijn zoon en ik de fabrieken van Mercedes, Porsche en Audi bezocht en de daarbij behorende musea. Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor het regelen van de entree’s en kaartjes. We hebben het samen onwijs naar ons zin gehad en als klap op de vuurpijl hebben we ook nog de fabriek van BMW kunnen bezoeken, omdat er twee annuleringen weren en wij deze plekken mochten innemen.
Nogmaals hartelijk dank, ook namens m’n zoon Rick……John H. Restaurant de Smoezer Apeldoorn

Geslaagde trip! B+K Alusystemen BV. Zwolle

Dit hebben we ons jaarlijkse bedrijfsuitje door Cor Heek (Fabrieksuitje) laten organiseren. Wat mij betreft een schot in de roos! Een indrukwekkende bezichtiging van de Meyer Werf, Segwaytour door Bremen en ‘s avonds in Bremen een avond vol vertier! Voor mij een relaxte dag, omdat Cor alles uit handen nam! Iedereen heeft genoten en we kijken met veel plezier terug op een geslaagde trip! Een aanrader! Bert Egberts B+K Alusystemen b.v.

Bedrijfsuitje IJB Groep Lemmer

Zaterdag 21 mei met de personeelsvereniging van de IJB Groep een bezoek gebracht aan de Meyer-Werft. Een zeer geslaagde dag. Uitermate vriendelijke chauffeur en een interessante rondleiding op de scheepswerf. Na afloop van de rondleiding goed gegeten en gedronken nabij Papenburg. Al met al een zeer geslaagde dag met veel positieve reacties. PV IJB Groep, Lemmer

Geweldige dealerdagen Aveco Verzekeringen Hardenberg

Zondag 10 april en maandag 11 april 2016 hebben wij met onze zakelijke relaties (ruim 100 personen) een bezoek gebracht aan de stad Bremen. Op zondagmiddag hebben wij een geweldige rondleiding gehad door het oude centrum van Bremen. Aansluitend daarop een gezamenlijk diner in het traditioneel Duits bierrestaurant Schüttinger, waar wij een gezellige avond hebben beleefd. Op maandag 11 april hebben wij een rondleiding gehad bij Airbus Space and Defence en Luchthaven Bremen. Dit zijn echt geweldige en indrukwekkende locaties. Onze dank gaat uit naar Cor Heek van Fabrieksuitje, want mede namens Cor hebben onze zakelijke relaties twee onvergetelijke dagen beleefd. Alles was voortreffelijk geregeld. Camiel Slot, Hardenberg

Teamuitje WSP. o.a Autoworld en Audi Brussel

WSP Systems ontwikkelt en installeert logistieke oplossingen voor de industriële was industrie. Bij fabrieksuitje o.l.v. Cor Heek dachten we te vinden wat wij belangrijk vinden voor een teamuitje. Dit is helemaal gelukt. Cor zorgt dat je een geheel ontzorgde dag krijg met elkaar. Een ontspannen en leerzame dag. De dag was opgedeeld in het bezoek naar het prachtige automuseum en de Audi autofabriek in Brussel. Indrukwekkend om te zien en te horen hoe efficiënt zo’n auto fabriek werkt. De dag werd afgesloten in Antwerpen waar we een rondleiding kregen in een bijzondere en sfeervolle bierbrouwerij in Antwerpen, waar tegelijkertijd een koud en warm buffet werd aangeboden. Wat we ook willen noemen is Matthijs Zwart de buschauffeur in de behendigheid op de weg , hij heeft er mede aan bij gedragen dat het uitje een succes is geworden. Een ieder die over een teamuitje nadenkt; EEN ECHTE AANRADER ( Alice Ploeg)

Een indrukwekkend bezoek aan Airbus Defence & Space en Mercedes in Bremen (Ordina)

Vrijdag 12 februari 2016 hebben 45 collega’s van Ordina B.V. een bezoek gebracht aan de Airbus Defence & Space en de Mercedes fabriek in Bremen, Duitsland. De Mercedes fabriek produceert 1500 auto’s per dag en Airbus Defence & Space is een wereldspeler in de ruimtevaartindustrie. Deze studiereis is georganiseerd in het kader van het thema Lean Six Sigma. Het programma was tot in de puntjes uitgewerkt en fantastisch georganiseerd door Fabrieksuitje! Bij Airbus werd vol trots verteld dat belangrijke onderdelen van de Ariane raketten, het oude spacelab en het huidige ISS Columbus lab bij Airbus in Bremen zijn gemaakt. Bij de Mercedes-Benz fabriek kregen we, na een luxe lunch, goede indrukken hoe Lean in een productieproces wordt toegepast. Cor van Fabrieksuitje heeft ons persoonlijk begeleid gedurende deze lange maar zeer leuke en interessante dag. Namens de hele groep onze dank aan Cor voor deze belevenis. Jim Hotie.

Bezoek Mercedes Bremen incl. lunch en meerijden in 4×4 ( EISS B.V.)

Vorige week met 18 man naar Mercedes-Benz in Bremen geweest. Alles georganiseerd door Fabrieksuitje. Bij aankomst een geweldige lunch, supergoed eten en ook meer dan genoeg. Daarna een rondleiding, met de bus het terrein over en een aantal productiehallen gezien, waaronder die met de robots. Indrukwekkend. Het hoogtepunt was toch wel het mee rijden in een luxe MPV op de testbaan, de ROCK. Prachtig! Een begeleider coacht je door het traject en echt leuk om te doen. We gaan absoluut nog een keer. Cor bedankt, het was een leuke dag.

Bezoek Audifabriek Brussel (Wavin Nederland BV)

In Januari 2016 heb ik met een groep collega’s een bezoek gebracht aan de Audi A1 fabriek in Brussel. We gingen daar op advies van Cor heen om ons te laten inspireren door de lean-productieprincipes die ze in die fabriek tot in perfectie uitvoeren. Het was een bijzonder leerzame belevenis waarover nog veel gepraat wordt. Prachtig om te zien hoe de productie in die fabriek gesmeerd verloopt. Cor, bedankt voor de tip!

Rondleiding Meyer Werft en bezoek Mercedes Bremen ( Gasunie Groningen)

Met ruim 40 personeelsleden hebben we een geweldige dag gehad  met een bezoek aan de Meyer werft
en een geweldige rondleiding bij Mercedes Bremen waar we als technici ons hart konden ophalen, de dag werd afgesloten
met een heerlijk dinerbuffet kortom goed geregeld en georganiseerd

Leipzig en Dresden met bezoek Porsche Fabriek en Segway rijden (PV ABN AMRO)

In december 2015 een 4-daagse kerstreis naar Leipzig en Dresden gemaakt onder de professionele begeleiding van chauffeur Matthijs en Cor Heek. Het was een zeer geslaagde trip en met name het bezoek aan de Porsche Fabriek, waar alle tijd werd genomen, werd zeer gewaardeerd. Trouwens alle dagen was alles prima geregeld. Een aanrader! PV ABN AMRO

VW Emden rondleiding

Afgelopen donderdag met 22 relaties op pad geweest naar een autofabrikant. Top geregeld door Cor Heek, van harte aanbevolen! Marius van der Groep

3 daags bezoek Leipzig met o.a. bezoek Porsche en Segwayrijden (Eurofreez Proven)

Onlangs met ons team van Eurofreez op bezoek geweest in de Porsche fabriek in Leipzig. Een ervaring om nooit te vergeten!! De rondleiding in de fabriek was zeer indrukwekkend maar na het meerijden met een ervaren coureur op het circuit in een Panamera was iedereen sprakeloos! Alles was enorm goed georganiseerd en een betere begeleider dan Cor kan je je niet wensen Bedankt voor de fantastische driedaagse! groet Melissa Flamey

 

KRC Accountants & Adviseurs naar VW Emden mét Fabrieksuitje

Met een aantal van onze cliënten en introducés op pad onder de inspirerende leiding van netwerker ‘pur sang’ Cor Heek, bleek garantie voor succes. Een geanimeerde dag met een heel bijzondere bestemming. Elke dag weer vervoeren de meesten van ons zich in een mooie of minder mooie auto, zonder zich te realiseren hoe complex de totstandkoming van automobielen feitelijk is. Prachtig om stil gezet te worden bij de complexiteit van het productieproces en vervolgens geïnspireerd te geraken door de consequente en ‘lean’ aanpak. Je komt ogen en oren tekort !
Een hoop inspiratie om daarna de ontmoeting met relaties en collega’s nog zinvoller en  gezelliger voort te zetten.Kort gezegd: Mét Fabrieksuitje  op pad is een garantie voor een inspirerende dag

2 daagse trip Brussel   PKM (Adviseurs voor metaal- en technische bedrijven)

Op 10 en 11 september 2015 zijn we op excursie geweest naar Brussel. Cor Heek van Fabrieksuitje heeft voor ons interessant en leuk programma georganiseerd waarbij ook eigen inbreng mogelijk was. We hebben de Audi fabriek en de Auto Salon bezocht, die beide echte aanraders zijn, zeker voor geïnteresseerden in (auto-)techniek. Het interessante van de Audi fabriek is dat je daar echt op de werkvloer wordt rondgeleid en het productieproces van dichtbij kunt meemaken.  Ook het hotel, het uitstekende Italiaanse restaurant en niet te vergeten de segway tour door Brussel en ons bezoek aan Addlab Eindhoven hebben bijgedragen aan een zeer geslaagde 2 daagse trip.  Alles was prima geregeld, inclusief een Vip-bus met geweldige chauffeur, en Cor was voor ons een uitstekende reisleider.  Cor hartelijk bedankt en ik hoop dat je nog vele mooie uitjes zult organiseren! Frank Oosterbroek

Fabrieksuitje t.b.v. 20 jaar HTBC
1200 VW Passats per dag van de lopende band in 17 minuten een compleet hutinterieur maken voor een cruiseschip. Het was genieten voor de 55 personen van bij de excursie naar de VW-fabriek Emden (BRD) en Meyer werft in Papenburg in kader 20 jarig bestaan de Hoezo Technische Blik verruimings Club. De wijze waarop VW haar auto’s maakt is een indrukwekkend proces op zich. Te weten dat er per dag 1200 auto’s de fabriek uit komen en er op de locatie ondertussen 11 miljoen auto’s zijn geproduceerd. Daarna een uiterst indrukwekkend bezoek aan de Meyer werft in Papenburg met eerst de aanblik van de enorme hallen en de Norwegian Escape aan de kade bij de Meyer werft voelden men zich wel heel erg klein. Met een rondleiding van Annie die met veel informatie op onnavolgbare wijze verteld en de nodige humor. Er was heel wat na te praten over de wijze waarop de oceaanreuzen worden gebouwd en op wel een efficiënte wijze. Overigens was Annie even heel stil toen Pin van der Hall de naam van het te bouwen Maleisische schip al op bijzondere wijze kon Googelen. Kortom  een dag geheel in stijl van de doelstelling van de HTBC. Een reactie die ik via de mail ontving wil ik u niet onthouden: Ik heb je gister al bedankt maar wilde het bij deze nog even een keer doen. Ik heb gisteren genoten van de door jou en Fabrieksuitje geregelde excursie. Ik sta nog steeds versteld van zowel VW als Meyer Werft. Wat een mega bedrijven zijn beide. Laten we maar zwijgen over ons Annie . Ab Braakman

Fabrieksuitje Becks en Mercedes Bremen (Noordhuis Zwolle “thuis op kantoor”)
Met een groep relaties van ons naar Bremen geweest. Het ontvangst eerst op onze vestiging in Zwolle was al super gezellig. Een goed begin van de dag. Onderweg in de bus was het gezellig. In Bremen aangekomen zijn we eerst aan de Beck bierfabriek geweest waar we na de rondleiding gezellig in de bar hebben gezeten en een paar heerlijke biertjes hebben gedronken. De sfeer kwam er goed in…. Na het bezoek aan Becks zijn we na een korte busreis door Bremen aangekomen bij de Mercedes fabriek, hier hebben we een prachtige rondleiding gehad. Op de terugweg hebben nog een heerlijk diner gehad. Cor, super geregeld bedankt daarvoor. Marco Lip

Fabrieksuitje Donkervoort:  Annika Post Cleveringa (NAM)
Wij zijn met bijna 100 collega’s naar Donkervoort geweest voor een Factory Experience om vervolgens te vergaderen bij Aviodrome. Aansluitend konden we het museum bezoeken met gidsen. Na een heerlijk buffet zijn we met de touringcar weer netjes en veilig thuis gekomen. Dit alles was tot in de puntjes verzorgd door Cor Heek. Bedankt!

VW Werk Emden: Wim Withaar
In het kader van een vaderdag aktie georganiseerd door Fabrieksuitje.nl een bezoek gebracht aan de VW fabriek in Emden. Na een heerlijke lunch een mooie rond leiding gehad door de fabriek’s hallen van VW. Onder deskundige leiding van de gids hebben we gezien hoe de VW Passat in elkaar word gezet. Cor bedankt voor deze leuke middag 

Fabrieksuitje Audi Brussel en La Trappe: Ilse Kuiken (VOC)
Met onze Vereniging Ondernemers Contanten uit Kampen, zijn we met 46 personen in een speciale netwerkbus naar de Audi fabriek te Brussel gegaan. Onderweg was er veel mogelijkheid tot kennismaken en netwerken met andere ondernemers. Een rit van 3,5 uur vliegt voorbij op deze manier. In de fabriek een 2 uur durende rondleiding gehad met enthousiaste Nederlands sprekende gidsen. Daarna met de bus doorgereden naar de kloosterbrouwerij van LaTrappe te Berkel-Enschot. Onder het genot van een speciaal biertje uitleg gekregen over het leven van de monniken en de bijzondere manier waarop LaTrappe bier gemaakt word. Vervolgens een bezichtiging van de brouwerij gedaan. Op de terugweg heerlijk gedineerd in een restaurant met bijzondere ambiance geheel aansluitend op de kloosterbrouwerij. Bij aankomst in Kampen alleen maar positieve reacties ! Cor, deze dag was fantastisch georganiseerd. Heel erg bedankt daarvoor namens het bestuur van de VOC.

Fabrieksuitje Spyker Zeewolde: J.K. Sikkens (Kramp Nederland B.V.)
Afgelopen vrijdag zijn wij – in het kader van relatiemarketing – met een aantal klanten naar Spyker Zeewolde geweest. Er is in overleg het e.e.a. mogelijk om de dag een persoonlijk tintje te geven. Verder was alles perfect georganiseerd, hiervoor dank. Wij kunnen met onze relaties terugkijken op een werkelijk geweldige dag waar nog over gesproken zal worden.

Fabrieksuitje Meyer Werft: Gro-Tech
We hebben afgelopen vrijdag een fantastisch fabrieksuitje gehad bij de Meyer Werft te Papenburg, het was zeer INDRUKWEKKEND. Als afsluiter een etentje bij een Duitse Gaststube en chauffeur Joop die ons weer veilig thuis heeft afgezet.

Fabrieksuitje Meyer Werft: Harro Hokse (BD)
Op donderdag 14 november hebben we zeer geslaagd afdelingsuitje gehad naar de Meyer Werft in Papenburg. Een bezoek aan deze werf is echt een aanrader. Daarna met zijn allen een schnitzel eten. De bediening hier verliep heel soepel, ook voor een grote groep. Al met al een soepel georganiseerde dag!

Fabrieksuitje Porsche Leipzig: Cher Stuivenberg (Aviko-Rixona)
Cor, bedankt voor de geweldige reis met 6 techneuten naar de Porsche fabriek in Leipzig! Het waren 2 zeer geslaagde dagen. Een ieder van ons heeft zijn ogen uitgekeken. Zowel de fabriek als de rit op het circuit zullen niet snel vergeten worden! Ook de tour door het centrum van Leipzig per Segway was een groot succes. het was allemaal zeer goed gefaciliteerd! Vriendelijke groet, technische dienst Aviko-Rixona Warffum

Fabrieksuitje Louwman Museum: Hennie Machielsen (Stichting Linda tegen melanoom)
Dinsdag 6 november mee geweest naar het Louwman Museum in Den Haag. Een perfect georganiseerde dag door Cor Heek en Toyata/Lexus Zwolle. Leuke mensen leren kennen en de Stichting Linda tegen melanoom kunnen promoten. Iedereen bedankt voor zijn/haar positieve bijdrage.

Fabrieksuitje Louwman museum: Arjan van der Korst (Advies en Kies)
Cor en Toyota/Lexus Zwolle bedankt voor een geweldig goed georganiseerde dag die van begin tot eind boeiend was! Zeker ook een aanrader voor mensen die minder geïnteresseerd zijn in auto’s. Arjan van der Korst Advies en Kies

Rob Masseling
Beste Cor, Bedankt voor een leuke en zeer nuttige dag! Je bent er wederom in geslaagd ondernemers op een leuke en pakkende manier met elkaar te verbinden. Je hebt mijn netwerk weer doen groeien! groet, Rob

Cor Heutink (Heutink & Heij)
Top middag /avond gehad met dank aan iedereen! Zonder iemand te kort te doen, wil ik in het bijzonder Klaas Willem Riezebos en Cor Heek hartelijk bedanken!

Fabrieksuitje Louwman museum: Erwin Sikkens (fotosikkens.nl)
Het bezoek aan het automuseum Louwman in Den Haag bood ons ondernemers een fijne ontspannen sfeer waarbij je naast een prettige netwerkgelegenheid ook een leuke dag uit geboden wordt. Topcombinatie.

Fabrieksuitje Louwman museum: Aranka Reeuwijk (mede eigenaar Triventie)
Een perfect georganiseerd netwerkuitje naar Louwman museum, met dank aan Cor en Toyota/Lexus Zwolle. Mooie nieuwe contacten opgedaan en erg genoten. Voor herhaling vatbaar!

Jos Pierik (Houtman Mode Zwolle)
Laat het verbinden tussen ondernemers maar aan Cor over. Hij regelt het wel.

Fabrieksuitje Audi Fabriek: Leroy Brinkhuis (MENSpro)
Cor! Heel erg bedankt voor de zeer geslaagde dag gister! Was heel bijzonder om een bezoek te brengen aan de Audi Fabriek in Brussel! Ook de sfeer in de bus onderling was uitstekend! Groeten, Leroy Brinkhuis

Fabrieksuitje Audi museum: John Black (Basicblack)
Gisteren maandag 17 dec 2012 ben ik namens Basicblack mee geweest naar Audi museum. Ik heb genoten! Was echt een leuke (lange) dag!! Cor bedankt. John Black

 

Han van Renselaar (van Renselaar Cars)
Beste Cor Bedankt voor de super geslaagde dag naar Brussel. Het was wederom 1 groot feest met een zeer leuke groep ondernemers. Nogmaals thanxs

Fabrieksuitje Meyer Werft: Hans Bakker (Stichting Present)
Hey Cor, Super bedankt voor een gezellig en inspirerend bedrijfsbezoek aan de Meyer Werft in Papenburg. Prachtig om die kolossale schepen in aanbouw te zien op slechts een dik uur rijden van Zwolle. Mooi gezelschap o.l.v een prima organisator/inspirator. Cor: bedankt!

Fabrieksuitje Audi Brussel: Sjerp Bouma (Outlook Groenprojecten)
Een prettige dag naar Brussel afgelopen maandag, georganiseerd door Cor Heek. Prettige contacten gehad deze dag. Iedereen hartelijk dank.

 

Fabrieksuitje Louwman Museum: Klaas Willem Riezebos (Riezebos Bouwbedrijf Genemuiden)
Afgelopen dinsdag ben ik mee geweest met een fijne groep mensen naar het Louwman Museum in Den Haag. Dat museum is zeer de moeite waard, maar wat ook bijzonder prettig was, is de uitstekende organisatie. Perfect geregeld allemaal door Cor Heek. Warm aanbevolen!

Fabrieksuitje Meyer Werft: Petra van de Water (Master Black Belt Lean & Six Sigma)
Cor, na een heel veel telefoontjes, mailverkeer en gedachtewisseling hebben we hele leuke, gezellige en boeiende 3 dagen in Duitsland gehad. Kosten en nog moeite is er door jou gespaard. Alles was goed geregeld en erg leuk om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij de Meyer Werft in Papenburg Een echte aanrader! Heerlijke gegeten. Kortom het waren 3 fantastische dagen. Bedankt!

Fabrieksuitje Audi Brussel: Sybrand Hoekstra
Met een groep van 6 personen hebben we een top reis naar Brussel gemaakt. Een leerzaam bezoek aan de Audi fabriek, een vermakelijke rondleiding in het auto museum en tenslotte ook nog een heerlijk en gezellig diner. Top geregeld Cor!

Fabrieksuitje Volkswagen Emden: Rudy van de graaf
Was n zeer intresante dag hoe van een rolstaalplaat tot complete vw pasaat gemaakt werd was door dhr cor heek goed geregeld jammer dat van de meeste mensen die zig hadden aangemeld slechts 10 man kwam waarvan ik met mn gezin al 4 pers waren maar zoals ik hier lees gelukig bij andere evenementen meer publiek en geintreseerde. Ik zeg voor n mooie dag voor de auto liefhebber meldt je bij de heer heek

Fabrieksuitje Scania: Jurian Meijntjes
Woensdag 13 maart ben ik mee geweest naar een super leuk fabrieksuitje bij Scania. Een prachtig bedrijf met geweldige strategie waarbij “lean” hoog in het vaandel staat. Dedag was een zeer leuke combi van netwerken en een bedrijfsbezoek. Een aanrader voor iedereen!

Fabrieksuitje Scania: Matthijs Santman
Bijzonder interessante en leerzame middag bij Scania in Zwolle. Dank aan Cor en Scania.

Fabrieksuitje Audi Brussel: Rik van Essen
Bezoek Audi Brussel op 23 jan 2013. Een heel goed georganiseerde trip van Cor Heek van Regiolokaal. Een aanrader !!! Een zeer leerzame trip over de produktie (en automatisering) van Volkswagen en Audi. veel geleerd !

Fabrieksuitje Audi en bezoek Autoworld Brussel: Jan-Willem Rodenhuis
Interessante en leerzame dag gehad in Brussel gisteren. Dank aan Cor voor de organisatie en het initiatief!

Fabrieksuitje Audi: Rick
Het was een zeer geslaagde onderneming, alles was goed geregeld en erg leuk om eens een kijkje achter de schermen te nemen in een auto fabriek. Een echte AANRADER!

Fabrieksuitje Audi & D’Ieteren Brussel: Paul ter Wal
Beste Cor e.a., wat was het een mooie en interessante dag; zowel de mede-reizigers, de Audi-fabriek en het museum van D’Ieteren waren zeer bijzonder. Ik heb genoten en waardeer jullie inzet! Paul

Audi museum: John Black (Basicblack)
Gisteren maandag 17 dec 2012 ben ik namens Basicblack mee geweest naar Audi museum. Ik heb genoten! Was echt een leuke (lange) dag!! Cor bedankt.

Erik Goudbeek
Leuke goed georganiseerde trip Cor! De gesprekken met de andere ondernemers waren interessant en nuttig.

Fabrieksuitje Louwman Museum: Pierre Satink (Berendsen en de Graaf)
Erg mooie dag gehad in het Louwman Museum met dank aan Cor en Berendsen en de Graaf. Organisatie, luxe touring car, catering en diner allemaal perfect verzorgd. En erg leuke ondernemers. Hulde!

Fabrieksuitje Louwman Museum: Arjan
Beste Cor, José en Bob. Dank jullie wel voor de interessante middag in het Louwman museum. De link met ondernemer Louwman en de Zwolse ondernemers was mooi om mee te maken. Alle mensen die ik gesproken heb, dank voor de inspirerende gesprekken.

Fabrieksuitje Louwman Museum: John black (Basicblack)
Afgelopen dinsdag ben ik meegeweest met een fijne groep mensen naar het Louwman Museum in Den Haag. Dat museum is zeer de moeite waard, maar wat ook bijzonder prettig was, is de uitstekende organisatie. Perfect geregeld allemaal door Cor Heek. Warm aanbevolen!

Fabrieksuitje Louwman museum: Oscar Bomhof
Bedankt voor de geweldige dag in het museum te Den Haag. Alles was perfect geregeld. Bedankt Cor …
Geplaatst door Oscar Bomhof

Fabrieksuitje Louwman museum: Rint Douma
Een prachtige netwerkdag met Cor Heek en de Regio Lokaal clubleden. Ik heb genoten van de mooie rondgang in het Louwman museum, het lekkere eten en de prima contacten. Cor bedankt!

Fabrieksuitje Louwman museum: Jos
Bedankt voor de geweldige dag! Het bezoek en de gesprekken met andere ondernemers waren zeer de moeite waard.

Beoordeling door klanten: 8.6/10 - 130 beoordelingen