Met een klein gezelschap een fabriek of beurs bezoeken?

Welkom op de pagina met de particuliere uitjes van Fabrieksuitje.nl. U kunt op deze pagina voorgeselecteerde uitjes boeken, zonder dat u met een (grote) groep hoeft te gaan. Alle reizen zijn op eigen vervoer. Wees er snel bij, want vol is vol. Bestel direct uw kaarten via iDeal of credit card.

Wil je op de hoogte gehouden van andere uitjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

16 februari 2018
Rondleiding VW fabriek te Emden

In Emden worden de Volkswagen Passat sedan en Variant en de Passat Alltrack en de nieuwe Arteon gemaakt.Wij bieden een unieke rondleiding aan  ( 2 uur)
Na aankomst in Emden starten we met een heerlijke lunch, na deze lunch gaan we in detail ontdekken wat de voertuigen van het merk Volkswagen zo uniek maakt tijdens een 2 uur durende exclusieve fabriekstour! Tijdens deze rondleiding neem je een kijkje achter de schermen van de moderne auto-fabriek van Volkswagen Emden Momenteel worden de Passat en de Arteon gemaakt we lopen met elkaar langs het productieproces laat u verrassen !

 

11.15 uur Ontvangst restaurant
11.30 uur lunch incl koffie/thee
12:30 uur Gezamenlijk vertrek naar de VW fabriek
13:00 uur Start Rondleiding met diverse hoogte punten
15:00 uur einde rondleiding

(nu mogelijk vanaf 2 personen)

20 februari 2018 Mercedesfabriek Experience Bremen

Wat kunnen we u zeggen over een bezoek aan deze autofabriek zoiets moet je beleven/ruiken.
Na aankomst bij de Mercedes fabriek starten we met een exclusieve lunch, na deze lunch gaan we in detail ontdekken wat de voertuigen van het merk Mercedes-Benz zo uniek maakt tijdens een 2 uur durende exclusieve fabriekstour! Tijdens deze rondleiding neem je een kijkje achter de schermen van de moderne auto-fabriek van Mercedes-Benz Momenteel worden hier acht modellen geproduceerd: de Limousine-, Estate- en Coupé-uitvoering van de C-Klasse, de Coupé en de Cabriolet van de E-Klasse, de terreinwagen GLK Na de rondleiding is er ook daadwerkelijk de mogelijkheid om kennis te maken en mee te rijden met onze terreinwagens op The Rock! – met een 70 procent helling en prachtige 80-procent verloop. Ervaar het avontuur Over een afstand van 936 meter Actie, plezier en off-Power. Ga de uitdaging aan!

(nu mogelijk vanaf 2 personen)