Arrangement fabrieksuitje i.s.m. Schnitzel en Buffethuis Olle Rheen.

Fabrieksuitje heet u welkom op deze pagina, in samenwerking met Schnitzel en buffethuis Olle Rheen bieden wij u een uniek arrangement aan naar de Meyer Werft in Papenburg . U kunt op deze pagina voorgeselecteerde uitjes boeken, zonder dat u met een (grote) groep hoeft te gaan. Alle reizen zijn op eigen vervoer. Wees er snel bij, want vol is vol. Bestel direct hieronder uw kaarten via iDeal of credit card.

Programma

  • Als welkom koffie met gebak
  • 2 uur durende rondleiding met Nederlandse gids
  • Dinerbuffet ter afsluiting

Wil je op de hoogte gehouden van andere uitjes? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Altijd al eens een cruiseschip willen zien bouwen?

Bij Meyer Werft worden de grootste cruiseschepen ter wereld gebouwd. Papenburg ligt ter hoogte van de provincie Groningen vlak over de grens in Duitsland en is vooral bekend van de grote werf waar cruiseschepen gebouwd worden.

De scheepswerf Meyer Werft is een bedrijf met een traditie van meer dan 200 jaar. Met meer dan 375 m lang, 75 m hoog en 125 m breed behoort het overdekte bouwdok van de werf tot de grootste ter wereld! Cruiseschepen van de bekende rederijen zijn hier van stapel gelopen en hebben de werf wereldberoemd gemaakt. Samen met onze Nederlandse gids  zorgen wij voor een onvergetelijke rondleiding vooraf gegaan door ontvangst met koffie en gebak en afgesloten met een heerlijk dinerbuffet

Meyer Werft Papenburg 8 juli 2017

Programma:
15:00 uur Ontvangst restaurant met koffie en koek
15:40 uur Gezamenlijk vertrek naar de Meyer Werft
16:00uur Start Rondleiding met diverse hoogte punten
18:00 uur einde rondleiding vertrek restaurant
18.15 uur aankomst restaurant
18:30 uur start Diner-buffet