Originele uitjes van Fabrieksuitje

Fabrieksuitje, voor dé originele uitjes!

Fabrieksuitje is de grootste aanbieder in Nederland van uitjes naar bedrijven. Heb je de standaard uitjes wel gezien, zoals bowlen of karten? En lijkt het je altijd al eens leuk om een kijkje achter de schermen te nemen bij een interessante fabriek? Of het nu voor een bedrijfsuitje is, een vader-zoon uitje of een echt mannenuitje, je hebt gegarandeerd een originele en leuke dag als je kiest voor een Fabrieksuitje.

Originele uitjes naar brouwerijen

In plaats van een avond de kroeg in duiken met je collega’s of vrienden kan je ook gaan voor een stap verder, zoals een bezoek aan een brouwerij. Fabrieksuitje heeft originele uitjes naar distilleerderijen en bierbrouwerijen, zoals Duvel, Grolsch, Heineken en distilleerderij Hooghoudt. Er is een rondleiding door de fabriek met veel uitleg, een uitgebreide proeverij en in de meeste gevallen krijg je een leuk aandenken mee naar huis. Zo heb je de meest complete ervaring én kan je toch nog genieten van een lekker biertje tijdens het mannenuitje. De volgende keer wanneer je de kroeg in duikt weet jij precies hoe dit biertje tot stand is gekomen, dat maakt het nog leuker.

Bij Fabrieksuitje is het mogelijk om extra opties bij te boeken, zoals een touringcar, diner en hotel of een dag vullend programma in de omgeving. De fabriek van Duvel is in de buurt van Antwerpen, een ideale stad om er een uitgebreid weekend van te maken met bijvoorbeeld jouw collega’s/vrienden/vader of zoon voor een onvergetelijke ervaring.

Autofanaten, opgelet!

Een geweldig vader-zoon uitje, samen naar een autofabriek. Of kijkt de hele afdeling op zondag naar Formule 1 en wordt het tijd om eens de auto’s van dichterbij te gaan onderzoeken? Fabrieksuitje heeft originele uitjes naar onder andere de fabrieken van Lamborghini en Ferrari, Porsche in Leipzig en de Racing Factory van Van Amersfoortse. Heb je meer interesse in oude auto’s? Dan zou Burton Cars in Zutphen wat voor jou kunnen zijn of de fabriek van Mini Cooper in Oxford. De rondleidingen in de fabrieken duren gemiddeld ongeveer 2 uur, zij laten het productieproces zien met veel uitleg, je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij deze grote namen. Bij sommige fabrieken is het mogelijk om een exclusieve tour te boeken, waarin je nog meer achter de schermen gaat zien.

Zoals je ziet zijn veel van deze fabrieken niet gevestigd in Nederland. Dat is geen probleem voor Fabrieksuitje, er kunnen complete arrangementen worden aangeboden en die worden afgestemd naar de wensen van onze klanten. Kies je voor de fabrieken van Lamborghini en Ferrari in Bologna? Dan kan dit gecombineerd worden met een prachtige wandeling door de omgeving en proeverijen van producen uit de regio. Ga je toch liever voor de fabriek van Morgan in Londen? De vliegtickets en overnachting kunnen worden geregeld, maar ook een leuke boottocht over de Thames en een stadsrondrit door Londen.

 Nog meer originele uitjes

Zijn auto’s en brouwerijen niet het idee wat jij hebt voor het afdelingsuitje of een familiedag? Fabrieksuitje biedt nog veel meer leuke en interessante uitjes. Zo kan je naar een van de grootste scheepswerven in Duitsland, de Meyer werf in Papenburg. Dit is ook een ideale optie voor een bedrijfsuitje, er kunnen maximaal 200 mensen mee. Er is een rondleiding van 2 uur met een Nederlandse gids en er kunnen opties worden bijgeboekt zoals een heerlijk dinerbuffet. Wil je meer dan alleen een uitje naar de scheepswerf? Het kan gecombineerd worden met onder andere een bezoek aan een brouwerij, rijden in een tank bij Fursten Forest en een rondleiding bij Airbus Space and Defense.

Geen interesse in de Meyer werf in Papenburg? Dat is geen probleem. Je kan ook kiezen voor de Scania Fabriek, Yakult Fabriek, Louwmans museum of de Bünting Tee Fabriek. Zoals je ziet heeft Fabrieksuitje een groot aanbod in verschillende interessegebieden, voor iedere aangelegenheid is er wel een leuke optie. Ga je liever voor een actief uitje? Wij hebben ook opties om te gaan ribvaren of een bezoek te doen aan Vesting Bourtange.

Achter de schermen bij Fabrieksuitje

Fabrieksuitje bestaat sinds 2015 en heeft inmiddels ruim 400 originele uitjes mogen organiseren. De uitjes zijn nu al een succes, maar Fabrieksuitje staat nog steeds open voor tips en tricks om de uitjes nog beter te maken.

Fabrieksuitje organiseert volledig verzorgde dagen, die tot in de puntjes geregeld zijn. Van de touringcar tot overnachtingen, heerlijke diners en aansluitende uitjes, het zijn complete arrangementen. Zo is het mogelijk om een originele familiedag, personeelsuitje of mannenuitje te organiseren terwijl je onbezorgd kan genieten van het moment. Fabrieksuitje is er om een onvergetelijke ervaring te bieden en meer te bieden dan dat er verwacht wordt.

Interesse?

Heb je interesse in één of meerdere van onze fabrieksuitjes? Wij staan voor je klaar om mee te denken voor onder andere jouw afdelingsuitje, mannenuitje of vader-zoon uitje. Bij Fabrieksuitje heb je een originele en onvergetelijke ervaring, een compleet verzorgde dag (of langer). Er zijn leuke standaard arrangementen te boeken bij ons, maar wanneer je een ander idee hebt is dat zeker geen probleem.

Wij organiseren niet alleen het originele uitje, maar het hele arrangement. Zoals de vliegtickets, het vervoer, de overnachtingen en alle andere bijkomstigheden om hét onvergetelijke uitje te organiseren bij iedere gelegenheid.

Bekijk hier het aanbod van de originele uitjes die gepland staan voor binnenkort!