Van Amersfoort Racing Factory Experience

Van Amersfoort Racing opent de deuren voor een publiek anders dan coureurs en engineers alleen! Er bestaat nu de unieke mogelijkheid om een kijkje te komen nemen achter de schermen van één van de meest succesvolle F3 & F4 race teams van Europa.

Gedurende een ruim 2 uur durende tour wordt u meegenomen op de reis die Frits van Amersfoort, grondlegger en team eigenaar, meer dan 40 jaar geleden is begonnen. Gebaseerd op een passie die ontstaan is tijdens een bezoek aan de Formule 1 race van 1967 in Zandvoort, is Van Amersfoort Racing inmiddels uitgegroeid tot een succesvol race team die vele bekende namen in de race wereld heeft voortgebracht, waaronder Nederlands grote trots in de Formule 1, Max Verstappen.

VAR (Van Amersfoort Racing) is een actief race team en juist dat maakt een bezoek zo bijzonder. Terwijl u wordt rondgeleid zullen monteurs en engineers druk bezig zijn met het prepareren van de Formule race auto’s voor de volgende race.

Kortom; een unieke belevenis waarbij passie voor het racen centraal staat en u zich voor even in de bijzondere wereld van motorsport kan laten onderdompelen.