Van Amersfoort Racing Factory Experience

Groepen

Groepen

Wat houdt dit arrangement in?

Van Amersfoort Racing opent de deuren voor een publiek anders dan het selecte gezelschap van coureurs en engineers! Er bestaat nu de unieke mogelijkheid voor bedrijven om met personeel, management en/of relaties een blik achter de schermen te werpen bij één van Europa’s meest sucesvolle F3 & F4 race teams.

Bij Van Amersfoort Racing kunt u uw gasten voor even laten onderdompelen in de exclusieve wereld van het “single-seater” formule racen. Uw gasten zullen hands-on kennis maken met het raceteam waar o.a. Max Verstappen en Charles Lecrerc hun eerste successen in het formule racen hebben behaald.

U en uw groep krijgen een unieke kijk achter de schermen bij één van Europa’s meest succesvolle opleidingsinstituten voor aanstormend race-talent. Naast een rondleiding door de ultra moderne race-fabriek, state-of-the-art simulatoren en uiteraard onze racewagens, geven wij een dieper inzicht in hoe verschillende bedrijfsaspecten zoals communicatie, discipline en vooral een goede samenwerking essentieel zijn voor een succesvol resultaat.

Naast het speciaal samengesteld programma bestaat uiteraard de mogelijkheid om uw bezoek volledig aan uw wensen aan te passen. U kunt uw gasten door middel van een pitstop simulatie of eventuele simulatorsessies, zelf laten ervaren hoe het georganiseerd samenbundelen van krachten tot grote successen kan leiden.

We verwelkomen u en uw groep graag in Zeewolde!

Eventueel bij te boeken

  • Luxe touringcar

Prijs

Op aanvraag

Aanvraagformulier

=
Algemeen