Arrangement VW Emden en de Graanrepubliek

Het arrangement

Leuke dagtrip incl. bezoek VW Emden en de Graanreplubliek

Ook dit wordt weer een onvergetelijk Fabrieksuitje met een bezoek aan de Volkswagen in Emden en de Graanrepubliek. Dit is een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de productie van auto's en om meer te leren over de geschiedenis van de Graanrepubliek.

Tijdens uw bezoek aan Volkswagen in Emden zult u een rondleiding krijgen door de fabriek en meer te weten komen over de productieprocessen die worden gebruikt om deze iconische voertuigen te produceren. U zult ook de kans krijgen om de nieuwste modellen te zien en vragen te stellen aan het deskundige personeel.

Na uw bezoek aan Volkswagen zullen we doorgaan naar de Graanrepubliek. Hier zult u meer te weten komen over deze bijzondere periode in de Nederlandse geschiedenis, waarin de boeren in het noorden van Nederland een unieke en onafhankelijke samenleving vormden. U zult worden rondgeleid door verschillende historische locaties

Naast een distilleerderij is in het bezoekerscentrum van De Graanrepubliek ook een maalderij, mouterij, bakkerij, brouwerij, slijterij, pastamakerij, educatiecentrum, smaaklaboratorium én proefkeuken te vinden. Onderdeel van het bezoekerscentrum is bovendien een proeflokaal met heerlijk terras. De Republiek werd geopend door Frank Westerman, schrijver van het boek ‘De Graanrepubliek’ en burgemeester van het Old Ambt, Cora-Yfke Sikkema.

Dit bezoek belooft een unieke en leerzame ervaring te worden. Ik hoop van harte dat u deze uitnodiging accepteert en wij kijken ernaar uit om u te ontvangen in Emden.

  • Wij regelen eventueel ook vervoer vanaf uw locatie
  • We maken uw dag op maat naar uw wensen

Aanvraagformulier

    Arrangement VW Emden en Graanrepubliek

 

Algemeen

Foto's