Over ons

team fabrieksuitje

Over Ons

Het begin

De oorsprong en het idee van Fabrieksuitje komen uit de tijd dat ik verkoopleider was bij Audi. Ik belde standaard alle klanten na 3 maanden op om te vragen of ze nog plezier hadden van hun Audi en of ze mee wilde naar de Audifabriek. De enige voorwaarde was wel dat ze iemand moesten meenemen die nog geen Audirijder was.

Zo ging ik dus, met enige regelmaat, met een halve bus vol Audirijders en een halve bus niet-Audirijders op stap. En u begrijpt het al, de weken erna kwamen de niet-Audirijders in de showroom terug op het leuke uitje en regelmatig kochten of leaseden ze ook een nieuwe Audi.

De echte start van Fabrieksuitje.nl was in 2015. Ik merkte dat het werk dat ik op dat moment deed ten koste ging van mijzelf, mijn gezin en mijn vrienden. Ik wilde graag weer werk doen wat mij energie opleverde in plaats van energie kostte. Medio 2015 was Fabrieksuitje een feit.

Heden

Inmiddels hebben we met ons team al bijna 1000 geslaagde, leerzame fabrieksuitjes verzorgd en hiermee duizenden mensen een mooie herinnering bezorgd. Dat blijkt ook wel uit onze hoge klantenreview scores. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we stoppen met elke dag weer na te denken over hoe we onze dienst nog beter kunnen maken. We nemen dan ook elke opmerking en tip serieus.

Waarom we doen, wat we doen

Inmiddels realiseer ik mij dat ons team niet zomaar fabrieksuitjes organiseert, maar dat wij een leverancier zijn van leerzame en mooie herinneringen! Voor bedrijven, organisaties, vrienden en vriendinnen, vader en zoon, vader en dochter, moeder en zoon, moeder en dochters en families.

Bij Fabrieksuitje kunt u dus terecht voor een origineel en leerzaam personeelsuitje, of uniek bedrijfsuitje naar onder andere diverse autofabrieken, scheepswerven, vliegtuigbouwers en bierbrouwerijen. Wij maken van ieder uitje een onvergetelijke herinnering, door als goede gastheer de bezoekers meer te bieden dan ze hadden verwacht.

Wie kiest voor Fabrieksuitje.nl kiest voor een compleet verzorgde dag die van begin tot eind in de puntjes geregeld is. Dit geeft u dus een onbezorgde tijd en volop ruimte om contacten te leggen en relaties te onderhouden, maar bovenal om te genieten!

Persoonlijk

Op het persoonlijk vlak valt er nog te vertellen dat ik 64 jaar ben, getrouwd met Ingrid, als christen in het leven sta, en graag tijd vrij maak voor familie, vrienden en een potje golf.