Broshuis Kampen

Groepen

BROSHUIS FAMILIE

Het familiegevoel is er al sinds 1885 en is dankzij de vierde generatie nog steeds merkbaar.

Pieter-Bas Broshuis is dan ook trotse eigenaar van het familiebedrijf en verklaart het succes vooral met het volgende principe: “Kwaliteit betaalt zich altijd uit.” Alle opleggers lijken in het begin op elkaar, maar een Broshuis springt er na jaren gebruik echt uit!

Onze passie voor speciaal- en containertransport is uitgegroeid tot het bouwen van mooie en sterke opleggers. Dagelijks bouwen we met meer dan 500 professionals op een terrein van meer dan 100.000 m2. Koopt u een nieuwe oplegger bij ons? Dan bent u verzekerd van een hoge vakkundigheid op ieder vlak. Sinds de oprichting staan veiligheid en kwaliteit centraal. Veiligheid voor onze collega’s, de gebruikers van onze opleggers en de medeweggebruikers heeft hierin onze hoogste prioriteit.

Wat houdt dit arrangement bij Broshuis in?

Het bedrijfsuitje met een bezoek Broshuis in Kampen te boeken voor groepen vanaf 8 personen.

Een familiebedrijf dat al sinds 1885 bestaat en met 500 medewerkers op een bedrijfsterrein van 100.000 m2 (!!)
Tijdens dit fabrieksuitje bij Broshuis ervaart u de bouw van opleggers voor diverse marktgebieden

Broshuis is een echte wereldspeler. Die – zo werkt dat bij familiebedrijven - het koesteren van haar sociale inborst en cultuur als een van haar grootste uitdagingen ziet.
Maar ook heeft gekozen voor volledige commerciële transparantie (interessant qua sales). Alle Broshuis kosten zijn namelijk openbaar en de marge die zij willen
halen ook. Zij stimuleren klanten zelfs om aan de hand van alle toegepaste onderdelen letterlijk na te rekenen dat Broshuis doet wat het belooft.
Tijdens een bezoek ziet u de specifieke en doordachte technologieën die zorgen dat onder andere sjorogen, ondersteuningsstrippen, laadblokken en tussentafels precies goed gepositioneerd zijn. Zo kunt u erop vertrouwen dat u met uw oplegger altijd de gewenste lading kunt vervoeren.
Een lunch binnen hun ontvangst-boerderij is mogelijk

 

Eventueel bij te boeken

  • Luxe touringcar
  • Buks en/of Boogschieten of andere outdooractiviteiten
  • rondleiding Sigarenfabriek de olifant
  • Rondvaart IJssel
  • Stadswandeling Kampen of Ome Bertus wandeling Zwolle
    Een stadswandeling zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Een ludieke culinaire wandeling vol humor en sterke verhalen

Prijs

Op aanvraag

Aanvraagformulier

    Broshuis Familie
Individu
Algemeen