Broshuis Kampen

Groepen

BROSHUIS FAMILIE

Het familiegevoel is er al sinds 1885 en is dankzij de vierde generatie nog steeds merkbaar.

Pieter-Bas Broshuis is dan ook trotse eigenaar van het familiebedrijf en verklaart het succes vooral met het volgende principe: “Kwaliteit betaalt zich altijd uit.” Alle opleggers lijken in het begin op elkaar, maar een Broshuis springt er na jaren gebruik echt uit!

Onze passie voor speciaal- en containertransport is uitgegroeid tot het bouwen van mooie en sterke opleggers. Dagelijks bouwen we met meer dan 500 professionals op een terrein van meer dan 100.000 m2. Koopt u een nieuwe oplegger bij ons? Dan bent u verzekerd van een hoge vakkundigheid op ieder vlak. Sinds de oprichting staan veiligheid en kwaliteit centraal. Veiligheid voor onze collega’s, de gebruikers van onze opleggers en de medeweggebruikers heeft hierin onze hoogste prioriteit.

Wat houdt dit arrangement bij Broshuis in?

Het bedrijfsuitje met een bezoek Broshuis in Kampen te boeken voor groepen vanaf 15 personen.

Een familiebedrijf dat al sinds 1885 bestaat en met 500 medewerkers op een bedrijfsterrein van 100.000 m2 (!!)
Tijdens dit fabrieksuitje bij Broshuis ervaart u de bouw van opleggers voor diverse marktgebieden

Tijdens deze unieke ervaring krijg je de kans om achter de schermen te kijken bij dit toonaangevende bedrijf. Je zult versteld staan van de geavanceerde machines en technologieën die gebruikt worden om de hoogwaardige producten van Broshuis te maken.

Tijdens de rondleiding word je begeleid door ervaren medewerkers die alles weten over het productieproces. Ze zullen je enthousiast vertellen over de verschillende stappen die genomen worden om tot het eindproduct te komen. Van het ontwerpen en lassen van de onderdelen, tot het spuiten en assembleren van de eindproducten

Deze rondleiding is niet alleen leerzaam, maar ook inspirerend.

Tijdens een bezoek ziet u de specifieke en doordachte technologieën die zorgen dat onder andere sjorogen, ondersteuningsstrippen, laadblokken en tussentafels precies goed gepositioneerd zijn. Zo kunt u erop vertrouwen dat u met uw oplegger altijd de gewenste lading kunt vervoeren.
Een lunch binnen hun ontvangst-boerderij is mogelijk

 

Eventueel bij te boeken

  • Luxe touringcar
  • Buks en/of Boogschieten of andere outdooractiviteiten
  • rondleiding Sigarenfabriek de olifant
  • Rondvaart IJssel
  • Stadswandeling Kampen of Ome Bertus wandeling Zwolle
    Een stadswandeling zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Een ludieke culinaire wandeling vol humor en sterke verhalen

Prijs

Op aanvraag

Aanvraagformulier

    Broshuis Familie
Individu
Algemeen