Fabriek Morgan

Groepen

Groepen

Wat houdt dit arrangement in?

Het bezoeken van de fabriek van Morgan is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen. In het twee- of driedaagse arrangement is een rondleiding van 2 uur lang opgenomen, waarbij de groep uitleg krijgt over het productieproces van Morgan. De rondleiding begint achter de fabriek, in het bezoekerscentrum. In de centrale hal staan de actuele modellen en grote schaalmodellen die verwijzen naar verleden en toekomst, terwijl fotopanelen een overzicht geven van de historie van Morgan. De groep wordt vervolgens meegenomen naar de eerste oude fabriekshal, waar een video wordt vertoond over de filosofie en de auto’s van het bedrijf. Daarna neemt de groep samen met een gids een kijkje bij onder andere de samenstelling van het onderstel en de montage van de carrosserie. Het museum in het bezoekerscentrum vormt het eindpunt van de rondleiding.

Voorbeeld:

Fabrieksuitje heeft  voor u een uniek arrangement samengesteld met een bezoek aan de fabriek van Morgan in Malvern, nu ook voor individuen te boeken. ( zie onder)Mocht de datum u niet schikken adviseren wij u om zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u op de hoogte wordt gesteld wanneer de volgende datum voor individuen beschikbaar komt. Het arrangement is vanaf  1 persoon  te boeken. heeft u een groep? Kijk dan voor meer informatie over dit fabrieksuitje onder het tabblad "Groepen".

 

Programma

Dag 1 – Heenreis

Vervoer met luxe touringcar vanaf uw locatie via Hoek van Holland. Hier checken we in bij Stena Line voor de overtocht per nachtboot naar Harwich. Als u aan boord bent, kunt u op eigen gelegenheid dineren. U zult u vast uitstekend vermaken op de luxe ferry schepen. U verblijft in een 1- of 2-persoonsbinnenhut.

Dag 2 – Fabrieksbezoek aan Morgan Motor Company

Nadat u heeft ontbeten, rijden we de boot af en zetten koers richting Malvern, hier bevind zich de Morgan Motor Company. Bij aankomst staat de gids op ons te wachten voor fabrieksrondeleiding. Tijdens deze rondleiding krijgen we uitleg over de productie van Morgan door een Engelstalige gids. Na afloop van het fabrieksbezoek staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Na de lunch heeft de gelegenheid om in de fabrieksshop een aandenken aan te schaffen. Na dit bezoek rijden we naar ons hotel in het centrum van Birmingham. U kunt op eigen gelegenheid de stad gaan verkennen. In de avond kunt u in een van de vele restaurants dineren.

Dag 3 – Villa Park en British Motor Museum

Na het ontbijt maken we ons op voor het bezoek olv een Engelstalige gids aan het Villa Park, het stadion van Aston Villa. Hier krijgt u een rondleiding en komt u op plekken waar u anders nooit zal komen. Na dit indrukwekkende stadion bezoek zetten we koers richting Gaydon. In Gardon bezoeken we het British Motor Museum. Bij aankomst kunt u eerst gebruik van een lunch. Nadat u heeft genoten van uw lunch maken er onder leiding van een Engelstalige gids een tour door het museum. U krijgt uitleg over de rijke geschiedenis van de Engelse auto-industrie. Aan het einde van de middag is het tijd geworden om richting de haven van Harwich te ga rijden. Hier gaan we weer aan boord bij Stena Line voor de overtocht naar Nederland. U verblijft in een 1- of 2-persoonsbinnenhut.

Dag 4 – Thuiskomst

Nadat u heeft ontbeten en de koffers heeft gepakt, is het tijd geworden om u weer naar huis te brengen. U zult terug kunnen kijken op een prachtige reis vol Engelse auto’s.

Accommodatie

Pentahotel Birmingham of het Holiday Inn Express Birmingham of gelijkwaardig.

Bij deze reis inbegrepen

  • overtocht per nachtboot (Hoek van Holland – Harwich v.v.), verblijf in een binnenhut voor 1 of 2 personen
  • 1 maal overnachting Birmingham in een *** of **** sterren hotel (comfortabele kamer met douche en toilet)
  • 3 maal goed verzorgd ontbijt
  • rondleiding door de Morgan factory o.l.v. van een Engelstalige gids
  • lunch bij de Morgan Motor Company
  • rondleiding door Villa Park o.l.v. van een Engelstalige gids
  • Rondleiding olv Engelstalige gids door het British Motor Museum
  • vervoer per luxe touringcar
  • boekingskosten

 

Eventueel bij te boeken

 • Luxe touringcar
 • Vliegreis
 • Overnachting(en)
 • Ontbijt
 • Diner
 • Lichttour
 • Stadsrondrit door Londen
 • Boottocht over de Thames

Prijs

Op aanvraag

Aanvraagformulier

losse tickets
Algemeen

Foto's