Louwman museum en Futureland

Het arrangement

Hieronder vindt u een voorbeeldprogramma voor uw dag:

10:00 - Aankomst bij het Louwman Museum Het Louwman Museum is een prachtige collectie van klassieke en moderne auto's en is een must-see voor autoliefhebbers. Het museum is gelegen in Den Haag en beschikt over meer dan 250 historische voertuigen, waaronder oude koetsen, raceauto's en zelfs de auto van Elvis Presley.

12:30 - Lunch

14:00 - Bezoek aan Futureland Futureland is een educatief en interactief informatiecentrum gelegen op de Tweede Maasvlakte in Rotterdam. Het centrum geeft informatie over de aanleg en ontwikkeling van deze nieuwe haven en toont de nieuwste technologieën en innovaties in de transport- en logistieke sector.

16:00 - Diner Voor het diner kunt u bijvoorbeeld terecht bij het restaurant Loetje aan de Maas, dat gelegen is aan de oevers van de Nieuwe Maas in Rotterdam. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam.

Dit is slechts een voorbeeldprogramma en u kunt het uiteraard naar eigen wens aanpassen. Ik hoop dat u een geweldige dag zult hebben!

  • Vervoer vanaf uw locatie
  • We maken uw dag op maat naar uw wensen

Aanvraagformulier

Algemeen